Nyhet for lommebokglemmere – betal med Vipps

Er du en lommebokglemmer du også? Nå kan du betale direkte i terminalen med Vipps-appen i snart alle Rema 1000 butikker og stadig flere andre butikker.

Tjenesten gjøres tilgjengelig for deg automatisk. Du vil få en melding i Vipps-appen. Ønsker du å bruke flere kort på tjenesten, kan du legge til disse når som helst. Åpne Vipps-appen og skann QR-koden i betalingsterminalen. Betalingen belastes kontoen din på samme måte som om du hadde betalt med kort. Med QR-kode kommer du rett til betaling, uten tasting og leting etter nummer og butikk.

Vipps gjør det rett og slett enklere å betale i butikk. Du trenger ikke bekymre deg for å ha glemt lommeboken eller i verste fall koden på kortet. I tillegg kan du til enhver tid holde oversikt over saldo og velge hvilken konto kjøp skal belastes fra, sier Erik Mohn, Fagsjef Betaling og Infrastruktur i Eika-gruppen.  

 

Erik Mohn, fagsjef betaling og infrastruktur i Eika

Slik betaler du med Vipps i butikk:

1. Se etter Vipps-logo på terminalen

2. Åpne Vipps

3. Trykk på «Vipps» eller tast 5 i terminalen

4. Skann QR og godkjenn beløpet i Vipps. Betalt!

Det har aldri vært så spennende å vippse som det er nå!

Les mer om betaling med Vipps her.

Kontanttjenester i butikk

Nå kan du sette inn kontanter på konto eller ta ut kontanter i alle Meny- og Kiwibutikker, og i utvalgte Spar- og Jokerbutikker.

Vi bruker stadig mindre kontanter. Og når vi først har behov for å sette inn litt kontanter på konto eller ta ut penger, så er det sjeldent vi har en minibank eller innskuddsautomat fra banken vår rett rundt hjørnet. Nå gjør vi hverdagen til kundene enda enklere ved å kunne utføre disse tjenestene når man likevel er i matbutikken. Raskt, sikkert og enkelt, sier Mohn 

Se etter skilt med kontanttjenester i butikk og si ifra at du ønsker å sette inn eller ta ut kontanter. Maksbeløp per transaksjon er 20 000 kroner for innskudd og 10 000 kroner for uttak.

Vi har laget en trinn for trinn illustrasjon til hvordan du setter inn kontanter. Denne kan du ta en nærmere titt på her.