Om oss

Vi har helt siden 1892, uten avbrudd, vært en uavhengig lokal sparebank med dype røtter og sterke forbindelser til lokalsamfunnet. Kundene våre verdsetter oss spesielt for god personlig service, den hyggelige stemningen i banken, at vi er lett tilgjengelige og står på for å skape gode løsninger på både små og store behov. Det gleder oss også å høre at mange også legger merke til at Sunndal Sparebank får alle kunder til å føle seg velkomne og verdsatte, og at vi også gir mye tilbake til lokalsamfunnet. Det skal vi fortsette med.

Vårt kundesenter

Vårt kundesenter har fokus på tilgjengelighet og personlig service. Vi gjør vårt beste for å være til stede på flere kanaler; send oss gjerne en melding, ring eller ta turen innom – velkommen til oss!

Forsikringsrådgivere

Våre forsikringsrådgivere fokuserer på at du skal komme deg trygt frem i livet – de er tilgjengelig for å hjelpe deg å finne de rette forsikringene for dine behov. Ta kontakt i dag!

Våre rådgivere

Våre rådgivere har fokus på å hjelpe deg gjennom store og små livshendelser og er tilgjengelig for å gi deg råd om din personlige økonomiske situasjon. Erfar fordelene, oppdag mulighetene!