Sunndal Sparebank og Eiendom i Fokus blir samlokalisert i Kristiansund. Dette blir den andre aktøren som Sunndal Sparebank inngår samarbeid med i Kristiansund, etter at banken i forrige uke meldte om at det var inngått strategisk samarbeidsavtale med NEM Eiendomsmegling.

-samlokalisering med Eiendom i Fokus vil styrke totaltilbudet i markedet til nye og eksisterende kunder, og vil bidra til å styrke alle samarbeidspartnerne framover i Kristiansund, sier adm.banksjef Jonny Engdahl i Sunndal Sparebank.

Eiendom i Fokus er en stolt forhandler av hus, hytter og flermannsboliger fra BoligPartner. Selskapet har personer med lang erfaring fra byggebransjen og bank/finans, og opererer i Møre og Romsdal. De har kontor i Kristiansund og Molde, og er samlokalisert med Sunndal Sparebank på begge steder. I 2020 omsatte selskapet for om lag 30 millioner kroner, og har planlagte oppstarter som gir selskapet en omsetning på 60 millioner kroner i 2021. Siden etableringen i 2017 har selskapet bygd en betydelig ordrereserve og ved inngangen til 2021 utgjør denne 160 millioner kroner.

-BoligPartner ønsker Eiendom i Fokus og Sunndal Sparebank lykke til med samlokaliseringen. Dette er gode nyheter for alle hus- og hyttekjøpere, som nå får førsteklasses finans- og byggkompetanse på samme sted. Eiendom i Fokus har siden oppstarten blitt en betydelig aktør i sitt lokalmarked gjennom unikt kundefokus og gode samarbeidspartnere. Vi ønsker lykke til videre og gleder oss til fortsettelsen, sier forhandlingsdirektør i BoligPartner Tom J. Dahl.

-Samlokaliseringen med Sunndal Sparebank og NEM Eiendomsmegling gir oss gode synergier som skal bidra til ytterligere trygghet og oversiktlige løp for våre kunder. Sammen kan vi nå bistå med rådgivning og løsninger både for nybygg / rehabilitering, salg av eksisterende eiendom og banktjenester. Dette gir oss en unik posisjon som Kristiansund’s «Eiendomshus» midt i sentrum av byen, sier salgs- og markedsansvarlig Ole Anders Lund i Eiendom i Fokus.

Målet for alle tre parter gjennom slik samlokalisering er å forsterke markedsmulighetene gjennom å samle kompetanse, øke synergiene, oppnå bedre synlighet og å styrke distribusjonskraften i lokalmarkedet.

-dette blir vinn-vinn-vinn for alle tre parter. Kundemulighetene øker betydelig ved en slik samlokalisering og dette blir en kraftpakke til kundene, sier Jonny Engdahl og Ole Anders Lund unisont.

Kontaktpersoner:

Jonny Engdahl, Adm.banksjef i Sunndal Sparebank (975 88 471)
Ole Anders Lund, Salg- og markedsansvarlig (977 18 979)