Eiendom

Sunndal Sparebank samarbeider med Garanti Sunndal og Aktiv Ålesund. De kan hjelpe deg med alt du trenger ved kjøp og salg av eiendom.

Garanti Eiendomsmegling Sunndal

Sunndal Sparebank har et tett samarbeid med Garanti Eiendomsmegling.  Meglerne i Garanti Sunndal har en unik kjennskap til de forskjellige borettslag, nærområdet til borettslaget og til markedet. En slik lokalkunnskap er en av de beste forutsetninger for å yte god hjelp på boligmarkedet. Det er din garanti for en vellykket bolighandel.

Med nye kontorer i Sunndal Sparebank ønsker vi dere velkommen for en uformell boligprat!

Lån til bolig

Aktiv Eiendomsmegling Ålesund

Sunndal Sparebank åpnet tidligere i år et nytt avdelingskontor på Moa i Ålesund, hvor vi er samlokalisert med Aktiv Eiendomsmegling.  Aktiv Ålesund har solgt boliger på Sunnmøre i mange år, og uansett hvor på Sunnmøre du bor har de en megler som kjenner akkurat ditt nærmiljø. Med flotte lokaler og gode parkeringsmuligheter på Moa anbefaler vi deg å ta turen innom for en uformell boligprat.

Arild Berentzen
Nærings- og prosjektansvarlig /Eiendomsmegler MNEF
Arild Berentzen
Telefon: 90 70 85 96

Hva er boligen din verdt?

Ønsker du ny bolig er det alltid lurt å starte med å finne ut hva din nåværende bolig er verdt. Da vet du mer hva du har råd til.

Lånekalkulator

Test vår boliglånskalkulator og se hvor mye du kan låne! Her kan du også se hvor mye lånet vil koste og en nedbetalingsplan.

megler på visning

Selge bolig

Å selge bolig er et viktig steg i prosessen med å bytte bolig. Her finner du nyttig informasjon så du blir du godt forberedt. 
mor og barn i trapp

Sikre verdiene dine

Innboet representerer store verdier. Husk å forsikre dine eiendeler i hjemmet.